تبلیغات
کلرلا - ساختار مولکولی كلروفیل و گلبول قرمز و تفاوت آنها
 
کلرلا
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : alireza rastegari
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

 

 

ساختار مولکولی كلروفیل و گلبول قرمز و تفاوت آنها

 

 

كلروفیل همچنین با تحریك تولید گلبول های قرمز در بدن یك عامل مؤثر در مقابل كم خونی است. محققان زیادی كلروفیل را به عنوان درمان دارویی كم خونی پیشنهاد كرده اند. همچنین كلروفیل به حمل اكسیژن در سراسر بدن و مغز كمك می كند. به همین دلیل در بعضی مواقع به کلرلا غذای مغز می گویند .

 

اثرات مفید كلرلا به خاطر وجود رنگ دانه های كلروفیل :

1-    اثرات آنتی موتاژنیك ( ضد جهش ژنتیکی ) :

در برابر آفلاتوكسین B ( قارچ )

 بنزوپیرن ( تنباكو )

 آمین های چند حلقه ای ( غذاهای کبابی ).

2-    محافظت از دیواره معده با مهار اثر آنزیم پپسین بر روی آن.

3-    از بین بردن بوی بد ( بدن ، دهان و ... ).

4-    آنتی اكسیدان

5-    دفع سموم دی اكسین مواد شیمیایی

 

 اثرات مفید كلرلا به خاطر وجود رنگ دانه های بتاكاروتن:

1-    پیشساز ویتامین A ( یكی از ویتامین های ضروری محلول در چربی )

2-    آنتی اكسیدان

3-    پیشگیری از آرترواسكلروزیس ( تصلب شراین )

4-    ضد سرطان                                            

 

اثرات مفید كلرلا به خاطر وجود رنگ دانه های لوتئین:

آنتی اكسیدان

بطور ویژه پیشگیری از اكسیداسیون لیپیدها كه در پلاسمای خون و چشم ها اتفاق می افتد. لوتئین موثرترین کاروتنوئید برای این عمل می باشد .

 

مقایسه میزان رنگ دانه ها در سبزیجات سبز و زرد

لوتئین

بتاكاروتن

كلروفیل

سبزی ( گرم10)

mg2

mg7/0

120mg

بركلی

mg3/0

mg08/0

60

كلم

mg3/0

mg17-7

ناچیز

هویج

mg15

mg14

130mg

اسفناج

mg503

mg106

mg3700

كلرلا

  میزان رنگ دانه ها در انواع گونه های مختلف كلرلا به میزان كمی فرق دارند.

 

 

كلرلا به هضم غذاها كمك می كند

كلرلا به دلیل داشتن مواد مختلفی نظیر آنزیم ها، فیبر و میزان بالای كلروفیل به هضم غذا و سلامتی دستگاه گوارش كمك كرده و باعث دفع مواد زائد و سموم از بدن می شود. به دلیل این توانایی، بوی بد دهان بعد از چند روز مصرف از بین می رود.

کلرلا با تحریك تكثیر باكتری های سودمند روده ( لاكتو باسیل ها ) که سرعت آنرا تقریبا" 4 برابر می کند باعث می شود هضم و جذب غذا افزایش پیدا کند . این باکتری های سودمند همچنین با تكثیر پاتوژنهای متداول دستگاه گوارش مثل كاندیدا آلبیكنس مبارزه می كنند. یكی دیگر از مهم ترین عواملی كه در این پروسه باعث تأثیرگذاری بیشتر می شود ویتامین های گروه B موجود در کلرلا است.

دیواره سلولی غیر قابل هضم كلرلا در دستگاه گوارش به عنوان فیبر عمل كرده و باعث تحریك حركات دودی شکل روده ها می شود. همچنین از عملكرد ضعیف دستگاه گوارش و یبوست پیشگیری می كند.

كلرلا حاوی آنزیم های مختلفی است كه مهم ترین آنها كلروفیلاز و پپسین هستند . این دو آنزیم گوارشی به همراه دیگر آنزیم های موجود در كلرلا نقش های مهمی را در بدن انسان ایفا می كنند.

 

كلرلا باعث تنظیم PH بدن می شود

PH نشان دهنده میزان اسیدی بودن و یا قلیایی بودن مایعات بدن می باشد . 7 = PH  نشان دهنده خنثی بودن،  7 › PH اسیدی بودن و 7 PH › قلیایی بودن مایعات بدن را نشان می دهد.

 PH مناسب برای یك انسان سالم در حدود 4/7 ( خیلی جزئی قلیایی ) است. یكی از مسائل مهم در سالم ماندن بدن تنظیم فاكتور PH در حوالی میزان نرمال آن می باشد. هرچند که به دلیل رژیم غذایی نامناسب و استفاده از تنقلات ، غذاهای زیاد پخته شده ، فرآوری شده ، غذاهای آماده به همراه نوشیدنی های شیرین و گازدار ( PHمعمول این نوشیدنی ها حدود 7/2 است.) PH مایعات بدن اغلب افراد بسیار اسیدی می باشد.

میزان PH بدن یك فرد به كمك بزاق دهان و یا به كمك ادرار قابل اندازه گیری می باشد. PH اندازه گیری شده از طریق ادرار بسیار دقیق تر از بزاق دهان است. زیرا بزاق دهان به راحتی تحت تأثیر عوامل محیطی و غذاهای مصرف شده قرار می گیرد. تنها با رعایت اصول آزمایش یعنی اجتناب ازخوردن و آشامیدن 30 دقیقه قبل از انجام آزمایش ، می توان به دقیق بودن PH اندازه گیری شده از راه بزاق اعتماد كرد.

 

اسیدی بودن مایعات بدن باعث می شود :

1-    یك محیط مناسب برای زندگی و تكثیر پاتوژنها (باكتری ها، ویروس ها، قارچ ها) ایجاد شود.

2-    میزان اكسیژن در بدن کاهش پیدا کند که باعث بوجود آوردن محیط مناسب برای رشد و تكثیر سلولهای سرطانی می شود.

3-  تخریب سلولهای دیواره شریان هایی كه كلسترول به آنها چسبیده تسریع شود و باعث ایجاد پلاك گردد. پلاكها باعث لخته شدن خون و مسدود شدن جریان خون و ایجاد بیماریهای قلبی و سكته می شوند.

 

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




جمعه 1 اردیبهشت 1396 08:25 ب.ظ
This is my first time pay a visit at here and i am in fact pleassant to read everthing at
alone place.
شنبه 10 مهر 1395 04:06 ب.ظ
سلام من شماره تلفن شما رو میخواستم در خصوص مطالب شما سوال داشتم روی این جلبک کار کردم رفرنس منابع خود را بگذلارید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر