تبلیغات
کلرلا - مروری بر کلرلا
 
کلرلا
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : alireza rastegari
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پنجشنبه 31 مرداد 1392 :: نویسنده : alireza rastegari

 

كلرلا

کامل ترین غذای سبز در دنیا

غنی ترین منبع

كلروفیل ، DNA و RNA

در طبیعت

                                                                                           

نویسنده:   Bath M. LeY,  Ph.D.

 

 

 

مقدمه :

 

كلرلا یک جلبك سبز تك سلولی ساکن آبهای شیرین است كه می تواند مجموعه ای عظیم ازمواد مغذی ضروری را تولید کند .كلرلا علاو ه براینکه به عنوان یک منبع غنی از پروتئین شناخته می شود ، حاوی اسید های چرب ضروری، كربو هیدرات ها، مواد معدنی، ویتامین ها، آنزیم ها، كلروفیل،  RNA/DNA وآنتی اكسیدان ها ومخصوصاً فیبر  نیز می باشد و عامل منحصر بفرد CGF (فاكتور رشدكلرلا) را نیز دارا است. به دلیل داشتن مواد ضروری برای حفظ سلامت بدن ، در پیشگیری از بیماریها و تجدید قوا در افراد خسته و بیمار و همچنین در ورزشكاران حرفه ای به عنوان یك مكمل غذایی كامل قابل استفاده است. در واقع كلرلا یك غذای سبز غنی است. به دلیل کامل بودن منابع غذایی كلرلا می توان  آنرا به تنهایی به عنوان یک غذای کامل برای یك دوره طولانی استفاده نمود. محققان ناسا نیز در مورد استفاده از آن به عنوان غذای فضا نوردان در طول سفرهای فضایی تحقیقاتی داشته اند .

 

كلرولا به چهاردلیل برای بدن انسان سودمند است :

 

1-   فراهم كردن یك ماده غذایی كامل برای حفظ تعادل در عملکرد بدن

 

2-   بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن

 

3-   سم زدایی از بدن (مخصوصاً حذف فلزات سنگین از بدن انسان)

 

4-   بالا بردن قدرت رشد سلولها وكم كردن سرعت پیرشدن سلولها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مروری بر تاریخچه كلرلا:

 

كلرلا یکی از قدیمی ترین گیاهان روی كره زمین است. کلرلا بالاترین میزان كلروفیل را در بین گیاهان شناخته شده جهان دارد که همین خصوصیت باعث ایجاد رنگ سبز تیره آن شده است . نام كلرلا بر گرفته از کلمه لاتین «chlor» به معنی سبز و«ella» به معنی كوچك می باشد.

با وجود اینکه كلرلا از زمان آغاز حیات بر روی كره زمین وجود داشته است و حتی کشف آن به سال 1890  بوسیله میكرو بیولوژیست آلمانی به نام M.W.Beijerinck   بر می گردد ولی تا سال1940 بطور جدی مورد مطالعه قرار نگرفت . پروفسور Beijerinck  برای اولین بار کلرلا را در آزمایشگاه شخصی اش پرورش داد .

ژاپن برای اولین بار در جهان برای گسترش تكنولوژی پرورش كلرلا پیشگام شد. کلرلا به دلیل داشتن دیواره سلولی سخت و نفوذناپذیر ، در صورت مصرف مستقیم سلول غیر قابل استفاده و مواد مغذی داخل آن غیر قابل دسترس می باشد. پروسه منحصر به فرد شكستن دیواره سلولی این گیاه در حالیكه مواد مغذی داخل سلول دست نخورده باقی بماند اولین بار به وسیله یك شركت ژاپنی با موفقیت انجام شد.

 امروزه كلرلا در داخل حوضچه های حاوی آب شیرین کشت داده می شود. اگر شرایط مطلوب نظیر اشعه آفتاب، آب خالص و هوای پاك برقرار باشد تكثیر این جلبك با سرعت چشمگیری انجام می شود و تعداد سلولها درعرض 20 الی 24 ساعت 4 برا بر می شود .

فواید كلرلا برای بدن انسان در مطالعات كلینیكی بخوبی اثبات شده است. این گیاه در ژاپن به عنوان یك فاكتور در بالا بردن میزان سلامتی بدن بخوبی شناخته شده و مورد توجه قرار گرفته و به عنوان اولین وغنی ترین مكمل غذایی دركشور ژاپن 10 میلیون مصرف كننده دارد. در واقع تعداد مصرف كنندگان كلرلا در ژاپن خیلی بیشتر از مصرف كنندگان ویتامین ث در آمریكا شمالی است. کلرلا که " جواهر سبز مشرق زمین " نیز نامیده می شود به درستی مستحق شهرتش یعنی کامل ترین غذای سبز دنیا می باشد .

در ژاپن ، كلرلا بیشتر به عنوان یك غذای كامل مورد توجه قرار می گیرد تا یك مكمل غذایی. غذای كاملی كه عمدتاًَ برای تغذیه بدن انسان بعد از فعالیت های بدنی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث سالم نگه داشتن بدن و افزایش طول عمر می شود.

محبوبیت كلرلا به سرعت در آمریكا در حال افزایش است. مردم بخوبی دریافته اند كه زندگی در دنیایی مملو از مواد شیمیایی و آلوده كننده ،  برروی سلامت انسان از طریق بهم زدن تعادل مواد حیاتی بدن ما ، تضعیف سیستم ایمنی بدن و كاهش میزان انرژی و افزایش استرس اثر می گذارد و بدن انسان را مستعد ابتلا به انواع بیماری ها می کند . كلرلا به عنوان یك غذای غنی توانایی سم زدایی و انرژی زایی داشته و بخاطر دارا بودن تمام مواد ضروری برای عملکرد صحیح بدن انسان ، به عنوان یك ماده مغذی قابل استفاده است.

 

 

 

 

 

 

 

كلرلا :  مبانی پایه

 

كلرلا یك جلبك تك سلولی میكروسكوپی ساکن آب های شیرین و با اندازه ای در حدود28 میكرون می باشد . شكل سلول آن عمدتاً دایره ای است. سایز وشكل این سلول بسیار نزدیك به گلبول قرمز انسان است. از نظر علمی این جلبك در دسته ریز جلبك های سبز دسته بندی می شود. شایع ترین گونه های آن دو نوع Pyrenoidosa  Chlorella و Chlorella Vulgaris است. این دو دسته خیلی به هم شبیه بوده و در ادامه خواهیم دید که می توان آنها را یکسان دانست. بقیه اعضای خانواده كلرلا شامل جلبكهای ao-nori ، Kelp-like Wakame  و Kombu  بیشتر به عنوان غذا مورد توجه قرار گرفته اند.

جلبك سبز از متنوع ترین گروه جلبك هاست كه شامل 7000 گونه است .این جلبك ها زیستگاه های مختلفی دارند . جلبك های سبز همانند گیاهان دیگر از دو نوع كلروفیل برای فتوسنتز و استفاده از نور خورشید وتبدیل آن به مواد مورد نیاز خود استفاده می كنند ؛ با این تفاوت كه این نوع از گیاهان دردر جه اول وابسته به آب هستند و در داخل محیط آبی غذای خود را می سازند و به همین دلیل به آنها جلبک گفته می شود .

 

کلرلا ریز جلبک تک سلولی

بر خلاف بیشتر گیاهان که چند سلولی هستند ، کلرلا تك سلولی همین یک سلول برای ادامه زندگی و عملکردهای مختلف آن کفایت می کند و البته به همین دلیل هم با چشم غیر مسلح  قابل رویت نمی باشد.

 

کلرلا بسیار پر بار است

در میان حیوانات و گیاهان دو نو ع تولید مثل شناخته شده است: جنسی و غیر جنسی. تكثیر كلرلا بصورت غیر جنسی انجام می شود. سلول كلرلای 3 میكرونی در خلال پروسه فتو سنتز به كمك نور خورشید و دی اكسید كربن در آب شیرین رشد می كند. وقتی اندازه سلول به 8 تا 10 میكرون رسید، هسته سلول 2 بار تقسیم شده و چهار هسته تولید می كند یعنی در در مدت 20 تا 24  ساعت یك سلول مادر به 4 سلول جدید تبدیل می شود. یك سلول كلرلا در روز اول 4 سلول تولید می كند. در روز دوم 16 سلول و در روز سوم 64 سلول کامل تولید می شود و به همین ترتیب تولید مثل به پیش می رود . وزن 10 هزار تریلیون سلول معادل 20 تن است. هیچ گیاه دیگری در دنیا به سرعت كلرلا رشد نمی كند. به دلیل رشد فزاینده جمعیت در طول زمان و محدودیت منابع غذایی كره زمین ، این گیاه تك سلولی كه رشد سریع و چشم گیری دارد بطور گسترده به عنوان یك منبع غذایی در آینده مورد توجه قرار گرفته است.

 

 

كلرلا به  چهار طریق به بدن انسان سود می رساند :

 

1 ) كلرلا یك تولیدکننده غذای متکی به تک سلول است

این گیاه حاوی میزان كافی از مواد غذایی ضروری برای بدن است. علاوه بر مواد مغذی ضروری حاوی منابع بسیار غنی از پروتئین، كربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، مواد معدنی، ویتامین ها، كلروفیل، فیبر، آنتی اكسیدانها، DNA و RNA و همچنین منبع غنی از یك ماده منحصربفرد به نام فاكتور رشد كلرلا (CGF) و همچنین منبعی برای ترکیبات فیتو شیمیایی نیز می باشد. مواد مغذی موجود در كلرلا تمام نیازهای بدن برای حفظ سلامتی آن را برآورده می كنند. تمام این مواد باعث سلامت نگه داشتن بدن، پیشگیری از بیماریهاو افزودن قوای بدنی می شوند.  به همین دلیل به آن غذای سبز نامحدود می گویند .

كلرلا بطور مستقیم تمام 60 تریلیون سلول موجود در بدن ما را تغذیه می كند. سلول هایی که سازنده اجزای مختلف بدن ما هستند و برای عملکرد صحیح خود محتاج به مواد مغذی موجود در غذاها می باشند .با مصرف این گیاه تمام مواد مغذی و ویتامین هایی كه در غذای بسیاری از مردم وجود ندارد  تامین می شود به همین دلیل یك مكمل غذایی ایده آل برای كل اعضای خانواده در سنین نوزادی، كودكی ، بزرگسالی و پیری محسوب می شود. همچنین این مكمل برای تمام حیوانات خانگی مفید است.

امروزه غذاهای فرآوری شده مورد استفاده در طول روز  دیگر نمی تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را بطور كامل فراهم كند. باید برای بهره مندی از یك رژیم غذایی سالم دانه های گیاهی، حبوبات، میوه ها و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه اضافه کرد . امروزه بخاطر كم شدن منابع معدنی خاك های کشاورزی یا استفاده از روشهای پیچیده پرورش گیاهان و یا حمل و نقل و انبار كردن طولانی مدت خیلی از این منابع غذایی گیاهی دچار نقصان در میزان ویتامین های كلیدی، مواد معدنی و مواد مغذی مورد نیاز بدن می شوند . اما مواد غذایی موجود در كلرلا یك منبع غذایی غنی برای كسانی است كه از بیماریهای مختلف و ضعف عمومی بدن خود رنج می برند.

 

2 ) كلرلا باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود

مؤثرترین راه برای پیشگیری و درمان بیماریها تقویت سیستم ایمنی بدن است. بسیاری از عفونت های ویروسی و بیماریهای ناگهانی در صورت سلامتی كامل سیستم دفاعی بدن و داشتن یه سیستم متابولیسم سالم به راحتی توسط بدن برطرف می شوند .

كلرلا یكی از بهترین عوامل طبیعی برای تحریك و تقویت سیستم ایمنی بدن است و این موضوع یکی از شاخص ترین فواید آن است . سیستم ایمنی قوی و سالم عوامل بیماری زا را از بدن دور نگه می دارد و از بدن به خوبی در برابر بیماریها دفاع می كند.

جامعه علمی ژاپن كلرلا را به عنوان « اصلاح کننده پاسخ بیولوژیك بدن » می شناسند و معتقدند که کلرلا یک ماده كاملاً طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است . مطالعات نشان داده اند كه كلرلا سیستم ایمنی افرادی که دچار ضعف قوای ایمنی هستند را  تقویت میکند نظیر افرادی که تحت تاَ ثیر استرس بالا قرار دارند .

 

3 ) كلرلا باعث سم زدایی و پاک شدن بدن می شود

سم زدایی به معنی بیرون كردن عوامل سمی از بدن می باشد. بطور طبیعی تحت تاَثیر عوامل مختلف ، سموم مرتباً  وارد بدن انسان می شوند . دسته ای از سموم از محیط خارج وارد بدن انسان می شوند مثل حشره كش ها، داروها ، سیگار و یا سمومی كه حاصل متابولیزه شدن مواد در بدن هستند مثل سمومی كه از متابولیزم مواد غیر ضروری در ناحیه کولون تولید می شوند.كلرلا باعث پاك سازی سموم و فلزات سنگین از بدن می شود. همچنین به بدن انسان در از بین بردن دی اكسین ها و مواد حاصل از شكسته شدن هورمونها كمك می كند.

كلرلا به عنوان غنی ترین منبع طبیعی كلروفیل ( که یک پاک کننده قوی محسوب می شود ) با دیواره سلولی مملو از فیبر های ویژه ، به عنوان قوی ترین عامل سم زدایی بدن عمل می كند. این عمل كلرلا به كار كبد در عمل سم زدایی كمك كرده و باعث افزایش كارایی كبد نیز می شود.

4 ) كلرلا موجب رشد سلولها شده و از پیری سلولهای بدن جلوگیری می كند.

تمام فوایدی که عنوان شد باعث طولانی شدن عمر سلولها می شود و به همین دلیل است که در دنیای مدرن امروز کلرلا می تواند در محافظت از بدن ما موثر باشد و به مقاومت بدن در برابر بیماریها كمك كند.

علاوه بر تمام موارد ذكر شده كلرلا حاوی مقادیر زیاد از فاکتورهای ضد پیری است. از جمله این فاكتورهای مهم می توان به نوكلئیك اسیدهای DNA ، RNA و همچنین ترکیب منحصر به فرد کلرلا یعنی ‍CGF ( فاکتور رشد کلرلا ) اشاره کرد. CGF تنها عامل توجیه كننده رشد و تكثیر سریع سلولهای این جلبك می باشد.CGF در داخل بدن ما باعث بهتر شدن رشد و مرمت سلولهای پیر می شود .سلولهای بدن ما مرتباً تازه می شوند، با فراهم كردن تغذیه مناسب كه غنی از CGF، DNA ، RNA است این عمل بصورت خارق العاده ای بهتر انجام می گیرد.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 05:23 ق.ظ
بسیار core از خود نوشتن در حالی که
صدایی مناسب در آغاز آیا نه
کار خوب با من پس از برخی از زمان.

جایی درون جملات شما در واقع موفق به من مؤمن اما فقط
برای کوتاه در حالی که. من این کردم مشکل خود را با جهش
در مفروضات و یک خواهد را سادگی به کمک پر
کسانی که معافیت. در صورتی که شما که می توانید انجام
من می قطعا تا پایان مجذوب.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:35 ق.ظ
I got this site from my buddy who shared with me regarding this site
and now this time I am browsing this site and reading very informative articles here.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر