تبلیغات
کلرلا - ادامه مرور بر کلرلا
 
کلرلا
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : alireza rastegari
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پنجشنبه 31 مرداد 1392 :: نویسنده : alireza rastegari

اثرات شفابخش كلرلا روی بدن ما عمیق تر از موارد یاد شده است. مطالعات علمی نشان می دهد كه این ماده طبیعی باعث بهتر شدن مشكلاتی مثل فشار خون بالا ، دیابت،  تومورهای بدخیم، فیبرومیالژیا و زخم ها می شود.

کلرلا یک غذای کاملا" طبیعی و ساخته شده به دست خداوند است و با داروهای ساخت دست بشر که در درمان بیماری ها بکار می روند متفاوت است . مصرف کلرلا و متعاقب ان تقویت سیستم ایمنی بدن اساسا" با خوردن یک دارو برای درمان یک بیماری متفاوت است .تمام داروهای سنتز شده باعث درمان نشانه های بیماری های مختلف می شوند و توانایی از بین بردن عامل ایجادكننده بیماری را ندارند. با مصرف كردن داروهای شیمیایی به دلیل درمان نشدن عامل اصلی بیماری، نشانه های آن ادامه پیدا می كند. همچنین مصرف بیش از اندازه داروهای سنتز شده باعث مسمومیت و مرگ شده یا در بهترین حالت باعث ایجاد عوارض جانبی می شوند. از همین رو نیاز است که قبل از اینکه بیماری به سرغمان بیاید خود ما نقش فعال تری در حفظ سلامتی خود به عهده بگیریم و از ایجاد بیماری جلوگیری نماییم .

خوشبختانه كلرلا یك غذای طبیعی است كه بوسیله سنتز شیمیایی ساخته نشده است. وهمانند یك غذا بدون عوارض جانبی برای سالم زیستن قابل استفاده است.

علت اصلی بیماریها در قرن حاضر غذاهای ناسالم یا نامناسب است. با خوردن غذای سالم می توان زندگی بهتر و سالم تری داشت.

 

 امروزه مشكلات رایجی در رژیم های غذایی ما وجود دارد از جمله  :

1)ما از غذاهای حاوی فیبر کافی بی بهره هستیم

2) به مقدار زیادی از شكر،كربو هیدرات های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده استفاده می کنیم

3) از اسیدهای چرب ترانس ( مثل غذاهای سرخ شده در روغن های هیدروژنه گیاهی ) بسیار استفاده می کنیم

4) از اسیدهای چرب ضروری و 3omega- خیلی کم مصرف می کنیم

5) ما از مصرف غذاهایی که میزان کافی از ویتامین ها، مواد معدنی و عوامل ترانس مثل آنزیم ها را داشته باشند بی بهره هستیم.

 

ارزش غذایی كلرلا

 

كلرلا حاوی تقریبا"  60% پروتئین به شكل اسید آمینه است. این مقدار پروتئین، بالاترین مقدار آن بین دیگر منابع تأمین كننده پروتئین چه حیوانی و چه گیاهی می باشد .

از میان 22 نوع مختلف اسید آمینه، 8 اسید آمینه ای كه بدن قادر به سنتز و ساخت آنها نیست، اسید آمینه های ضروری و 14 اسید آمینه ای كه بدن قادر به ساخت آنها می باشد، اسید آمینه های غیر ضروری نامیده می شوند. در صورت كمبود اسید امینه های ضروری، سایر اسید آمینه ها هم قادر به ایفای نقش حیاتی خود نیستند.

كلرلا بطور کلی حاوی 19 اسید امینه است كه شامل تمامی 8 اسید آمینه ضروری و همچنین 11 اسید آمینه غیر ضروری می باشد. به همین علت به عنوان یك منبع كامل پروتئین تلقی می شود.

 

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر